Pasar al contenido principal
Concert
Jorge Pardo BCN Connection
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Jorge Pardo
Flauta
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Albert Bover
Piano
imatge artista/instrument
Horacio Fumero
Contrabaix
imatge artista/instrument
David Xirgu
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 25 € - Socis 17.50 €

Figura pionera de la fusió del flamenc i el jazz, el compositor Jorge Pardo torna a la Nova Jazz Cava, on ha exhibit la seva creativitat en prop de 40 concerts.

Amb una trajectòria de més de quatre dècades, la seva carrera s'inicia en petits locals madrilenys. Amb el projecte Dolores entra en contacte amb Paco de Lucía, amb qui col·labora amb el temps en múltiples enregistraments i gires mundials. En la mateixa època coneix a Camarón de la Isla amb qui grava La Leyenda del Tiempo (PolyGram Ibérica, 1979) i altres produccions. Des d'aleshores, la flauta i el saxo queden vinculats per sempre al món del flamenc.

Ja fa molts anys que Pardo es té acostumats a esperar d'ell allò més inesperat. Ho aconsegueix des de la sensibilitat amb el seu entorn, com a artista. Renovador indiscutible del flamenc en l’àmbit jazzístic, posseeix la capacitat d’emetre un fraseig i una sonoritat singulars a la flauta i el saxo.

En l'actualitat, Jorge Pardo lidera diversos projectes i col·laboracions. En tots els casos, te la capacitat d'aprofundir en l'essència del flamenc per portar-lo més enllà de les seves fronteres actuals. Els seus vents flamencs són senyal i guia per a més d'una generació de flamenc i de jazz. De la seva llibertat creativa i interpretativa en resulta una música rica en matisos, suculenta i sublim.

jorgepardo.com

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
25,00€ (taquilla)
tickets