Pasar al contenido principal
Concert
Edu Tancredi Septeto Latin Jazz
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Eduardo Tancredi
Piano
Composicions
Abel Herrera
Trompeta
Miguel Ángel Gracia (Tb)
Trombó
imatge artista/instrument
Eladio Reinón
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Matias Miguez
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Salvador Toscano
Bateria
Andy Rodríguez
Percussió
Body

Preu Web i Taquilla 15 €

El jazz llatí compta en l'actualitat amb una gran presència en la música popular i EduardoTancredi n'és un brillant exponent. Les composicions originals del pianista i compositor uruguaià son incisives, estimulants, posseeixen un swing desfermat i una amalgama de ritmes desbordant. Una proposta excel.lent per a gaudir d’una vetllada musical a la Fresca.

La formació a septet capitanejada per Tancredi fusiona gran varietat de ritmes llatins amb influències brasileres i afrocubanes, harmonies modernes de jazz i espais reservats a la improvisació total. A les seves files hi trobem l'incessant so del trompetista cubà Abel Herrera, el jove trombonista Miguel Ángel Garcia, la mestria al saxo tenor d'Eladio Reinón, i a la secció rítmica la polivalència artística de Matías Miguez al baix elèctric, David Gómez a la bateria i Andy Rodríguez a la percussió.

Eduardo Tancredi arriba a Barcelona des de Boston on va desenvolupar una destacada carrera principalment amb el grup Bandón 33. Actualment el músic combina la seva tasca pedagògica a l'ESMUC amb la continuïtat del projecte Bandón 33 desenvolupat als EUA i la direcció de la Big.cat, on barreja la música popular catalana i llatinoamericana.

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)