Pasar al contenido principal
Bio

Eladio Reinón, ha col.laborat i enregistrat amb la majoria de músics de jazz de la península, entre els que destaquen figures de la talla de Tete Montoliu, Horacio Fumero, Peer Wyboris, Zé Eduardo, germans Rossy, Perico Sambeat, Mathew Simon o Aldo Caviglia i amb figures de renom internacional com Idris Muhamad, Bebo Valdés, Jack Walrath, Bob Moses i Mark Jonhson.

Tant els seus col.legues de professió com la premsa especialitzada l’han considerat com un dels millors solistes de jazz del país, essent premiat en diverses ocasions. Eladio Reinón és avui un referent sòlid i un professional admirat i respectat, tant pels treballs amb grans formacions, a les que dirigeix i aporta arranjaments i composicions originals, com per la labor com a solista en els seus propis trios, quartets i quintets. Ha gravat dos discos d’indiscutible qualitat al costat del veterà pianista cubà Bebo Valdés ‘Acere’ amb la formació Eladio Reinón Latin Jazz Octet, i ‘Afro Cuban Jazz Suite N1’ amb la Eladio Reinón Latin Big Band.

Ha ideat espectacles per a grans formacions com "Canciones de Amor Latinas", amb arranjaments originals per a una formació de dotze músics en que col.labora Tete Montoliu, i l’homenatge a Thelonious Monk "Monk Des d’Aquí", amb arranjaments per a Big Band d’obres de l’esmentat autor.

Eladio Reinón dedica també el seu temps a la pedagogia musical. Imparteix classes a l’ESMUC i és responsable del Departament de Msica Moderna de l’Escola de Música de Bellaterra.
Maig 2012

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 21/22
Promoció
Jazz a la Fresca - Cicle d'Estiu al Pati de la Nova Jazz Cava!

Edu Tancredi Septeto Latin Jazz

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava - Pati exterior
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 18/19

Pentatòmic Band

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons