Data: 
Saturday, 10 March, 2018 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
25,00€ (taquilla)
Concert Doble

Duo Nosferatu + Irene Reig "Views" Feat. Joan Mar Sauqué

Presentacións Nous Cd's!

 

La nit de doble concert a la Nova Jazz Cava la protagonitzen músics catalans de gran reconeixement dins l'escena del jazz europeu: d'una banda, Irene Reig i, d'altra, Albert Bover i Marco Mezquida.

22h Duo Nosferatu

El denominatiu Duo Nosferatu és el projecte conjunt de dos músics de gran versatilitat. Amb un repertori lliure i eclèctic, Albert Bover i Marco Mezquida mostren els diversos interessos musicals que els commouen: estàndards de jazz, composicions originals, peces de clàssica i música llatina o brasilera. Aquestes són algunes de les pinzellades de Live at Sunset (Autoeditat, 2016), un àlbum enregistrat en directe, testimoni d'una nit de jazz al club gironí l'any 2015.

Albert Bover ha estat durant molt de temps conegut per les seves col·laboracions com a acompanyant de grans figures nacionals com Jorge Rossy, Perico Sambeat, Chano Domínguez o Miguel Poveda i de renom internacional com Al Foster, Art Farmer, Sonny Fortune, Jesse Davis, Jeff Ballard, Guy Lafitte, Oliver Jackson, Ralph Moore, Roy Hargrove, Idris Muhammad o Bruce Barth, entre molts d'altres.

Amb només 30 anys el músic i compositor menorquí Marco Mezquida és un dels artistes més valorats i sol·licitats del panoma jazzístic i les músiques improvisades. Ho demostra la seva intensa i versàtil activitat concertística, discogràfica i creativa al costat dels millors músics del país i col.laborant amb artistes de renom mundial. Elogiat pel seu potent magnetisme musical, és un dels artistes més complets i expressius de la seva generació. Ha gravat més de 50 discos i ha actuat en festivals, auditoris i clubs de jazz de 25 països, en 4 continents. 

vimeo.com/201282338

www.marcomezquida.com

www.albertbover.com

Duo Nosferatu

 

23h Irene Reig "Views" Feat. Joan Mar Sauqué

Irene Reig forma part de la fornada de joves músics formats a Europa i als Estats Units, deixebles d’artistes reconeguts internacionalment. Acompanyada del seu saxo alt, el concert de la jazzwoman barcelonina servirà per desgranar el seu primer treball discogràfic 100% repertori original, Views (Discmedi, 2017), acompanyada de fidels companys d’escenari com Xavi Torres (pn), Pau Sala (cbx) i Joan Casares (bt). Enregistrat durant la seva estada a la Costa Est, l’àlbum compta amb la col·laboració del seu mestre a la Temple University de Philadelphia, John Swana.

Irene Reig neix a Barcelona l'any 1993. Després del seu pas per l'ESMUC ingressa al Conservatorium Van Amsterdam de la capital holandesa. Entre els anys 2008 i 2011 forma part de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro i amb la qual va enregistrar diversos treballs discogràfics. La participació en diverses formacions li permet compartir escenari amb músics com Perico Sambeat, Dick Oatts, Jesse Davis o Josep Mª Farràs, entre d'altres. Actualment resideix a Amsterdam i està immersa en diferents projectes musicals.

www.irenereig.com

Irene Reig "Views"

 

Web 22.50 € - Anticipada i Taquilla 25 €