Skip to main content
Bio

Xavi Torres viu actualment a Amsterdam on ha estudiat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatori Van Amsterdam després de graduar-se amb matrícula d’honor a l’ESMUC. Lidera el seu propi grup, Xavi Torres Trio, que ha estat premiat com “Millor Grup de l’Any 2015” per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMMJM). També foren finalistes com a “Millor Disc” i “Millor Compositor”. El març de 2015 guanyaven el concurs Keep An Eye International Jazz Award que un any abans reconeixia el pianista com a millor compositor; també el Stichting Jazz Talent Award d’Amsterdam del 2015 i el juny de 2016 s’erigien amb la competició més prestigiosa d’Holanda, la Dutch Jazz Competicions 2016.

Tanmateix ha estat seleccionat com a Young VIP 2017 d’Holanda, el que implica una gira de 12 concerts a les sales i festivals més importants del país, com el North Sea Jazz Festival, Transition Festival o la sala Bimhause.

El trio el completen el baixista banyolí Vic Moliner i el bateria reusenc Joan Terol. Moliner és un dels músics més actius de Barcelona, com a baixista, productor o compositor, i Terol, un dels bateristes més sol·licitats als Països Baixos i Catalunya on ha tocat amb figures com Lee Konitz, Maria Schneider o Benny Golson.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 23/24

Xavi Torres "Quarantena Songs"

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets
Price
€10.50
Àmbit
42 Festival Jazz Terrassa
Promoció
"Jazz al Parc"

Oriol Vallès Quartet "Cap Clar"

Icon date
Data
Icon location
Espai
Masia Freixa. Parc Sant Jordi
Color de fons