Skip to main content

Carol Welsman

Cantant i pianista internacionalment reconeguda, amb un bona expressió vocal i dinàmica posta en escena, ha captivat audiències d’arreu del món. Ha venut al voltant de 60.000 Cd’s només al seu país natal. Reconeguda pel seu talent musical està considerada la millor cantant i pianista canadenca, on ha venut al voltant de 60.000 Cd’s. Award Winner en la categoria ‘Àlbum de l’Any’ el 2008 Canadian Smooth Jazz Awards, i nominada “Millor vocalista femenina”, la trajectòria de Carol Welsman està assolint nous horitzons.

Jamfeel Factory

Bio Jamfeel Factory neix per l'inquietut de quatre músics d'apropar la música improvisada a un públic més extens. Basen el seu estil en un joc rítmic-melòdic on cada component aporta part important de la seva creativitat musical. Fruit d'aquesta creativitat és el seu primer treball discogràfic que ret homenatge a George Gershwin en l'any del seu centenari sota el títul de 'Gershwin Forever', actualitzant els temes més clàssics d'aquest gran compositor.

Al Foster

Nascut a Aloysius i crescut a Nova York, aquest meravellós intèrpret sobrepassa, no tan sols les grans composicions per a percussionistes, sinó que també ho pot aconseguir amb composicions de Música Moderna i Jazz de qualsevol època.

Giulia Valle Group

Bio Aquesta formació neix el 2003, després d'una llarga estancia a N.Y del seu líder, la contrabaixista i compositora Giulia Valle. Amb la intenció de plasmar una serie de composicions originals, creades quasi totalment per al quintet, Giulia Valle es rodeja de quatre excel.lents músics (Marti Serra, Miguel Villar, Guillermo Klein i David Xirgu) dotats també d'una forta personalitat i veu propia.

Lasse E. Jensen

LASSE E. JENSEN (Dinamarca) - Piano Lasse Jensen va nèixer al 1991 i és, tot i la seva joventut, l’unic especialista en l’estil del Boogie Woogie a Dinamarca. Va començar tocant Rock 'n' Roll, però va ser tocat per la febre del Boogie Woogie al 2006, quan va escoltar per primer cop el tema “Boogie Woogie Stomp”d’Albert Ammons. Des d’aleshores, Lasse ha escoltat i estudiatmolt sobre el Boogie Woogie, ha publicat 3 Cd's, actuat a 9 països Europeus, i tocat amb Axel Zwingenberger,Silvan Zingg, Jörg Hegemann, Frank Muschalle entre molts d’altres.

Joan Sardà

Joan Sardà és traductor i coordinador del Jubilee Jazz Club de Barcelona. Crític de cinema i comentarista musical en diverses publicacions, ha traduït al castellà més d'una dotzena de llibres sobre música i cinema, entre ells 'Jazz Latino', 'Historia del Rock: El sonido de la ciudad', 'Room Full of Mirrors: Jimi Hendrix' i 'Diccionario del rock y la música popular'. Desembre 2006