Pasar al contenido principal
Concert
Luis Bonilla Exploding Pig
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Luis Bonilla
Trombó
imatge artista/instrument
Fabio Schurischuster
Guitarra
imatge artista/instrument
Albrecht Klinger
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Bernhard Wimmer
Bateria
Subtitol
Top 4! Concerts del 30 Aniversari de la Nova Jazz Cava!
Body

 

 

Preu Web i Taquilla 25 € - Socis 17.50€

Exploding Pig és una banda eclèctica emergent originària d'Àustria liderada pel reputat trombonista Luis Bonilla al capdavant d’un grup d'amics talentosos amb rics antecedents musicals preparats per navegar amb el seu so i estil versàtils, sovint descrit com el jazz es troba amb la música porno dels anys 70. Com a conseqüència de la quarantena i els confinaments, Exploding Pig va néixer influenciat per la cultura pop nord-americana i la mascota de la banda Ebɛr.

Exploding Pig irradia un so agradable i desafiant amb una poderosa banda que pretén empènyer l'embolcall amb el seu so combinant jazz, hip-hop, elements de lounge psicodèlics i ritmes lo-fi.

Sempre amb ganes i ambició d'avançar, l'artista multi-Grammy Luis Bonilla segueix fixant la mirada en el pas següent de la creativitat. 30 anys de trajectòria treballant amb artistes com Dizzy Gillespie, Poncho Sanchez, Lester Bowie, McCoy Tyner, Astrud Gilberto, Marc Anthony, Paquito Rivera, Vanguard Jazz Orchestra, Alexandre Sanz o Phil Collins l'han convertit en un artista diferencial.

Aquesta actuació s'emmarca en l'aniversari dels 30 anys de la Nova Jazz Cava i està assenyalat com a concert TOP 4 al compte enrere fins a la data commemorativa, fixada per al febrer del 2024.

exploding-pig.com

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
25,00€ (taquilla)