Itziar YagueXavi Almirall Itziar Yague 'Girl Like Me'
Data: 
Sábado, 22 Abril, 2023 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
18,00€ (taquilla)

Itziar Yagüe "Girl Like Me"

Preu Web i Taquilla 18 € - Socis 13 €

La blueswoman Itziar Yagüe ens presenta el seu segon i esperat disc Girl like Me, després de l'èxit aconseguit amb Delicious, l’àlbum del seu debut. Girl like Me és un EP amb 6 temes propis que exploren els gèneres més clàssics de la tradició musical afroamericana.

Apassionada dels ritmes afroamericans, la vocalista de Gasteiz establerta a Madrid, posseeix una gran capacitat per generar melodies atractives. Com a lletrista utilitza formes clàssiques per explicar històries universals, algunes des d'una perspectiva netament femenina. Amb la suma d'aquests factors aconsegueix una forma narrativa pròpia, coherent i actual en forma de proposta elegran i de molta qualitat.

Interpreta un Blues primigeni i vocal, com ja feien les grans dames més llegendàries del gènere com Victoria Spivey, Bessie Smith, Alberta Hunter, Dinah Washington o Billie Holiday, entre d'altres. Dotada d'una veu poderosa i versàtil, la cantant també destaca per la seva imponent presència escènica, actualment, lidera un grup de músics brillants que combinen trajectòries molt variades als àmbits clàssic, Jazz i Blues.

A principis de febrer va començar al Café Berlín de Madrid la gira de presentació de “Girl Like Me” que la portarà per ciutats com Saragossa, Vitoria, Bilbao o València, entre d’altres. A Terrassa, hi farà el seu debut i representa la segona visita a Catalunya fins al moment. 

www.facebook.com/itziaryaguemusic

youtube.com

open.spotify.com

instagram.com/itziaryaguemusic