Pasar al contenido principal
Concert
Elisabet Raspall Quartet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Elisabet Raspall
Piano
Composició
imatge artista/instrument
Daniel Pérez
Guitarra
imatge artista/instrument
Jordi Mestres
Contrabaix
imatge artista/instrument
Marc Miralta
Bateria
Professor Cunningham And His Old School
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Adrian Cunningham
Saxo
Veu
Clarinet
imatge artista/instrument
Artem Zhulyev
Saxo
imatge artista/instrument
Oriol Vallès
Trompeta
imatge artista/instrument
Dani Alonso
Trombó
imatge artista/instrument
Gerard Nieto
Piano
imatge artista/instrument
Queralt Camps
Contrabaix
imatge artista/instrument
Martí Elias
Bateria
Body

L’organització del Festival manté com a cloenda, i per segon any consecutiu, el Parc de Sant Jordi amb un doble concert a l’espai central de l’històric parc urbà, a l’era de la Masia Freixa. La cita gratuïta i de caire popular gaudirà dels concerts d’Elisabet Raspall Quintet i Professor Cunningham and his Old School.

La llarga trajectòria de la compositora Elisabet Raspall l'ha convertit en una de les pianistes més sol·licitades de l'escena musical catalana. El seu jazz elegant, sincer i càlid reflecteix la seva capacitat creativa que la vilanovina expressa fluidament en d’altres gèneres i disciplines. Ha enregistrat 13 treballs d'autoria pròpia i ha rebut multitud de premis i reconeixements. Un dels projectes més recents en el que ha participat ha estat "La Nit dels Pianistes", un homenatge al pianista i compositor Manel Camp en el seu 75 aniversari, estrenat a la Sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona i al costat de pianistes com Albert Bover, Francesc Capella, Elisenda Duocastella, Agustí Fernández, Josep Mas «Kiflus», Joan Monné, Ludovica Mosca, Eduardo Tancredi, Antoni Olaf-Sabater, Ignasi Terraza i Lluís Vidal.

El virtuós guitarrista Dani Pérez, el solvent contrabaixista Jordi Mestres i l'experimentat bateria Marc Miralta són les peces que encaixen el quartet.

L'altra de les propostes que tancarà l'edició del Festival és la del Professor Cunningham and his Old School. Presenten, amb una energia inigualable, un repertori que va des del swing fins al soul i el rhythm and blues, passant pels carrers de Nova Orleans i les primeres sales de ball de Harlem. Aquest so arrelat a la tradició del jazz ha passat pel Blue Note Jazz Fest (Nova York), Snowball (Estocolm), Melbourne Intl Jazz Fest (Austràlia), CPLX (Copenhaguen), Chase Festival (Heidelberg), Swing Crash (Itàlia), BarSWINGona 2019 (Barcelona) i Blue Cels (Lisboa).

La banda està liderada pel vocalista australià Adrian Cunningham, un imprescindible de l'escena jazzística de Nova York i actualment establert a Catalunya. Originari de Sydney, el multiinstrumentista compta amb un domini fluït dels saxos, el clarinet i la flauta i acumula 10 àlbums com a líder. Aquesta serà la segona vegada que actuarà a Terrassa després del seu debut a la ciutat al gener de 2011 amb la Gordon Webster Swing & Naomi Uyama.

elisabetraspall.com

 

professorcunninghamjazz.com

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)