Pasar al contenido principal
Concert
Queralt Albinyana Blues Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Queralt Albinyana
Veu
Kazoo
Ukelele
imatge artista/instrument
Tota
Harmònica
Veus
imatge artista/instrument
Martín J. Merino
Guitarra
Dobro
Subtitol
Últimes entrades disponibles a taquilla! El concert se celebrarà a l'espai blau a l'interior del museu!
Body

 

El Blues des d'un punt de vista femení. Aquesta és la proposta de l'actriu i cantant Queralt Albinyana al costat de Tota Blues a l'harmònica i del guitarrista Martín J. Merino, a l'entorn del pati històric del Múseu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

La banda fa un recorregut per la història del Blues, a través de les vocalistes i compositores més destacades. El repertori abarca un extens itinerari artístic: des de les primeres Dames del Blues dels anys 20 i 30 dels Estats Units fins les blueswomen més influents dels darrers temps. La passió per la música d'arrel afroamericana, la foça interpretativa i el compromís de la Queralt expressa i sintetitza a la perfecció les vivències i els sentiments del gènere.

Queral Albinyana és una dona d'escenari. Compromesa amb el punt de vista femení, posseeix una veu potent i versàtil. És actriu, professora de cant i comunicadora. La música, el cant i la dansa formen part de la seva formació des de ben menuda acumulant una àmplia experiència en el món del teatre musical.

queraltalbinyana.com

 

Reserva d'entrades: https://mnactec.cat/ca/activitat-detall/vermut-jazz-concert-de-queralt-albinyana-el-blues-d-elles

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Estil
Preu de taquilla
1,00€ (taquilla)
Organitzadors