Pasar al contenido principal
Concert
Holger Scheidt Quartet's
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Holger Scheidt
Contrabaix
imatge artista/instrument
Voro García
Trompeta
Peter Ehwald
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Marc Ayza
Bateria
Subtitol
"Schwimmende Elefanten"
Body

 

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

Holger Scheidt ha esdevingut part de l'escena internacional de jazz que aquest nou àlbum "Schwimmende Elefanten" celebra, tot elogiant elements aliens, gravetat i levitació. Va ser gravat per tres quartets diferents amb la mateixa instrumentació el 2017 a Berlín, reunint 10 músics d'Alemanya, Espanya i els Estats Units. I una d’aquestes constel.lacions, amb Scheidt reunint tres “elefantins” de les escenes alemanyes i espanyoles, té ara l’oportunitat de presentar aquesta música en concert exclusiu a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

El viatge cap al 4art àlbum del compositor i líder de la banda, el baixista Holger Scheidt, va començar amb un somni especialment rotund: "Mentre passejava, observo un grup d'elefants que neden per sobre de mi a la llum difusa del dia" Aquests animals, normalment empoderats per la gravetat, es troben despullats de la seva força especial per l’element alienígena de l’aigua i pel que fa a la seva voluntat i capacitat de sobreviure, són iguals al seu company submarí humà. Aquest somni i aquesta imatge es van enganxar a Scheidt i el van portar a compondre nou peces extraordinàries, que se suposa que capten la interacció de la gravetat i el daltabaix, de la presència física i la transparència oscil.lant.

Per a aquesta nova música va escollir el format de quartet: tres veus, trompeta, saxo tenor i baix, a més de bateria. Per tant, els diferents instruments tenen un pes particular tant com el repte de crear una riquesa del so. La veu "tridimensional" de Scheidt permet a cada nota individual desenvolupar un efecte impressionant de l'espai.

La curiositat van provocar Holger Scheidt a viatjar per Europa i els Estats Units durant una dècada. Va passar 10 anys estudiant i treballant a Munic, Montpeller, Barcelona, ​​Boston i Nova York i ara viu a Berlín. La seva obra ha estat profundament configurada per aquells anys de bagatge i es pot sentir que està familiaritzat amb les forces de la gravetat per una banda, tant com per la levitació per l’altra. 

www.holgerscheidt.com

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)
Col·laboradors