Data: 
Domingo, 24 Marzo, 2019 - 19:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
28,00€ (taquilla)

Dean Brown feat Dennis Chambers & Hadrien Feraud

Web 25 € - Anticipada i Taquilla 28 €

Fa parada al Festival un power trio singular i electritzant. La triple formació liderada pel guitarrista i compositor d'orígen francès Dean Brown es va forjar ara fa una dècada i ha anat evolucionant cap a aquesta energètica combinació de músics, completada amb l'habilitat del jove baixista Hadrien Feraud i el groove hipnòtic de la bateria de Dennis Chambers, inseparable company de viatge musical de Brown al llarg de 30 anys.

Aquesta és la seva primera presència al Festival amb un projecte propi —al 2001 visitava per primera vegada la Nova Jazz Cava acompanyant al saxofonista Bill Evans—. El seu cinquè i darrer àlbum és tota una declaració d'intencions. Porta per nom RoLaJaFuFu (autoeditat, 2016) i és literalment una fusió del rock, latin, jazz i fusió en forma de muntanya russa expansiva. Els seus concerts són encomanadissos i representen tota una experiència intensa i emocional.

Dean Brown és un virtuós de la guitarra, intens, dinàmic i commovedor. És també un dels integradors essencials del jazz contemporani i el jazz-fusió combinant elements del rock, el blues, el jazz i el funk.

Compta amb 5 treballs com a líder, ha participat en més de 200 enregistraments, alguns d'ells distingits amb importants premis, i incomptables gires per tot el món. Marcus Miller, The Brecker Brothers, Billy Cobham, David Sanborn, Bob James, George Duke, Bill Evans, Roberta Flack o Joe Zawinul són només algunes de les icones musicals amb les que ha treballat.

www.deanbrown.com

www.dennischambers.com

www.hadrienferaud.info