Pasar al contenido principal
Concert
Marina Tuset
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Marina Tuset
Veu
imatge artista/instrument
Òscar Latorre
Trompeta
imatge artista/instrument
Jurandir Santana
Guitarra
imatge artista/instrument
Juan Pastor
Contrabaix
imatge artista/instrument
Marc Miralta
Bateria
Body

Amb només 24 anys ha deixat bocabadats als que han tingut la sort d'escoltar-la. Marina Tuset posseeix el do de captivar i atrapar al respectable des del minut zero. Amb una veu potent i subtil alhora, sobresurt per la seva versatilitat i determinació. Tuset ressalta pel seu so únic i les seves composicions originals en català, castellà i anglès. El seu estil musical gira al voltant del pop, el jazz, la música llatina i el soul.

El concert serà un continu intercanvi de jazz amb fusió d'altres músiques on alternaran composicions pròpies de la cantant amb arranjaments d'altres autors. Aquest variat repertori respon a la trajectòria que la cantant ha desenvolupat durant la seva estada a la prestigiosa Berklee College of Music de Boston i, posteriorment, el seu pas per Nova York on entra en contacte amb nombrosos músics.

Després d'enregistrar el disc Golden Standards (Swing 1971, 2014) amb la Big Band de la Locomotora Negra juntament amb Susana Sheiman i Gemma Abrié, llençava el seu disc de debut Sweet Lights (Temps Record, 2016) on combinava melodies i ritmes impregnats de soul, jazz i altres variants. La seva producció discogràfica ha continuat amb els senzills Blue Nites (Temps Record, 2017) i Sin miedo a salir (Temps Record, 2018).

www.facebook.com/marina.tuset

Entrada amb acreditació per a socis i socies de Jazz Terrassa, Amics de les Arts i Col.laboradors del Festival.

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil