Data: 
Viernes, 5 Octubre, 2018 - 22:30
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)
Inauguració Temporada Estable 18/19

Joves Talents Egarencs Feat. Carles Pineda

La producció especial “Joves Talents Egarencs” dóna el tret de sortida a la programació regular de la Nova Jazz Cava. 

La sessió inaugural compta amb la participació de bona part de la nova generació de jazzmen terrassencs,  amb els germans Alemany, Roc al violí i Jofre al saxo tenor, Oriol López-Calle al piano, Miquel Galceran al contrabaix, Òscar Jorba a la bateria i la col·laboració especial del saxofonista Carles Pineda

Aquest projecte s'emmarca en l’època del Hard Bop dels anys 50 i 60 i gira entorn de la figura del reconegut pianista Horace Silver. La formació interpreta arranjaments potents, rítmics, i atractius de temes del mateix Horace Silver, Bobby Timmons i Lee Morgan.

La filosofia i el repertori escollit vol recordar als Jazz Messengers, liderats per Horace Silver i Art Blakey, que volien allunyar-se de la proposta jazzística de Nova York durant els anys 50 amb arranjaments més treballats, pensats pel públic, i amb evidents tocs de blues, R&B i Soul. La vessant més tradicional del jazz i alguns tocs de gospel també van fent acte de presència al llarg del concert.

El reconegut saxofonista Carles Pineda, amb una llarga trajectòria en el panorama jazzístic del nostre país, planteja un so alegre i exhuberant inspirat en el saxofonista Cannonball Adderley, que ràpidament contagia a tota la banda.

Estrenada el passat Festival de Jazz, Joves Talents Egarencs és una proposta amb la textura i els arranjaments d’abans, i el talent i les idees dels músics d'ara. Un concert ben trepidant i desenfadat per començar amb bon peu el curs jazzístic 2018-2019. 

Us hi esperem!

Web 10 € - Anticipada i Taquilla 12 € - Socies Gratuït!

Concert dedicat al Sr. Pere Trias Cardiel, gran aficionat al Jazz i Soci del Club que ens deixava aquest setembre.