Pasar al contenido principal
Concert
SONGBOOK
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Piero Cozzi
Saxo baríton
imatge artista/instrument
Kike Angulo
Guitarra
imatge artista/instrument
Pep Rius
Contrabaix
imatge artista/instrument
Olivier Rocque
Bateria
Body
SongBook, tal com el nom suggereix, neix de la passió comú que senten els seus components pel jazz i la gran cançó d’autor. La cançó nord-americana, la dels Cole Porter, Jerome Kern, George Gerswhin, etc. ha estat i segueix sent font d'inspiració per a tots els músics de Jazz, que la utilitzen com a material inesgotable per a llurs interpretacions. Música immortal, d'indiscutible qualitat i que per això encara manté intacte tot el seu encant i frescor.

L’espectacle que presenta el grup SongBook pretén ser un viatge al llarg de les composicions d’alguns dels grans autors de l’època del 'Tin Pan Alley' la majoria d’elles utilitzades en les comèdies musicals de Broadway, com 'Oklahoma', 'Guys And Dolls', 'Silk Sockings' o 'Anything Goes'. Cançons popularitzades més tard per Sinatra, Nat King Cole i altres grans intèrprets.
Aquest és el punt de partida que dóna vida a aquest treball, fet amb la única finalitat de proposar un cop més, una música que per la seva bellesa i elegància, mai deixa de resultar moderna.

Imatges
Data