Pasar al contenido principal
Concert
Unexpected
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Sergi Sirvent
Piano
Tempe BCN
Contrabaix
imatge artista/instrument
Dani Domínguez
Bateria
Subtitol
Presentació Nou Cd! "Odisseo" (FSNT, 2016)
Body

 

www.unexpectedmusik.com

www.sergisirvent.com

Web 10 € - Anticipada i Taquilla 12 €

 

Es un grup que interpreta d´una forma molt especial la música de Sergi Sirvent, tot i que fan alguna composició del contrabaixista Tempe Hernández o del baterista Dani Domínguez, així com han tocat versions i standards de jazz de tot tipus.


El seu intens treball com a grup durant el 2002 els va portar a trobar un sò molt propi i molt singular, en el qual van poder expressar-se a través de moltes textures i viatjar en les fronteres estilístiques que tenen el jazz, el blues, el rock, la música contemporànea o bé el free jazz o les músiques d´avantguarda, sense oblidar músiques més ètniques o d´arrel.  Van ser un grup sense por a trencar amb els dogmes i barrejar diferents estètiques des de la òptica compositiva de Sirvent.

Com a trio han publicat tres àlbums amb el prestigiós segell Fresh Sound New Talent (Unexpected-FSNT157 / Unexpected plays the Blues in Need-FSNT231 / Munchies-FSNT 460). Van fer també un àlbum fent improvisació i algún tema de Ornette Coleman, on es va convidar al baterista Joe Smith a unir-se al trio formant un quarteto amb dos bateries (Sergi Sirvent Free Quartet-FSNT 208) i  com a trio va tenir un paper fonamental de secció rítmica on es sustentava la música d´una àlbum doble de Sergi Sirvent (9 muses-FSNT193); un grup de gran format amb una orquestració molt més treballada.

Entren el Juliol del 2013 per enregistrar més música, després de una gira de retrobament, després de que el Tempe Hernández marxés a Buenos Aires el 2003 per dedicar-se més a les arts plàstiques i a la pintura.  D´aquesta sessió surt el tercer àlbum del grupo sota el títol de "MUNCHIES", publicat el 2014 també per Fresh Sound Records.

De la mateixa sessió deixen els temes més nous i més potents amb un sò de power trio ("Munchies" queda més amb els temes més jazzístics) i properament es publicarà doncs aquest quart disc d´Unexpected, que portarà el nom de "ODISSEO", una composició del Dani Domínguez.

En aquesta gira que portarà el trio per Europa aquest Octubre i Novembre del 2016, ens presentaràn doncs la música d´Odisseo així com alguna peça signada en el Munchies i possiblement algunes composicions noves, també.

UNEXPECTED pot definir-se com un power trio o un trio de jazz amb alts nivells d´interacció. No és només un trio, és un grup de música que poden estar més pròxims al jazz però no renuncien a tenir una identitat sonora com a grup potser més típica del rock.

Grans instrumentistes i artistes complets units en un sol sò. La creativitat i les habilitats de Sirvent, el carisma i el saber fer de Tempe Hernández així com la energía i l´impuls inesgotable de Dani Domínguez, tot mesclat amb empatía i misteri. Perquè mai sabem que passarà. La música és un viatge inesperat i això és el que vol descubrir Unexpected cada vegada qeu pugen a un escenari.

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)
Entrades externes