Pasar al contenido principal
Concert
Jazzterrasman 2015! Big Mama Montse
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Big Mama
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Riqui Sabatés
Guitarra
imatge artista/instrument
Amadeu Casas
Guitarra
imatge artista/instrument
Sister Marion
Piano
imatge artista/instrument
August Tharrats
Piano
imatge artista/instrument
Joan Pau Cumellas
Harmònica
imatge artista/instrument
Víctor Puertas
Harmònica
imatge artista/instrument
Josep Maria Farràs
Trompeta
imatge artista/instrument
Isaac Coll
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Caspar St. Charles
Bateria
Body

El tretzè Jazzterrassman és per la Big Mama Montse! A Terrassa ha forjat part de la seva carrera amb onze festivals des del 1989 i un munt de concerts. El vincle amb el club egarenc, la divulgació de la música arreu del país i a l’estranger, i la qualitat com a compositora, intèrpret i pedagoga de Big Mama Montse, la converteixen en l’estrella més radiant i internacional del blues català.

Des que als 12 anys es va apassionar per la guitarra, instrument que va aprendre de forma gairebé autodidacta, Montserrat Pratdesaba (Sant Quirze de Besora, 1963) va veure en la música una passió per la qual comprometre's. Després d'uns anys treballant com a tècnica a Televisió de Catalunya va decidir apostar pel blues i dedicar-s’hi en cos i ànima. El seu talent i perseverança l'han portat a signar 17 discos, col·laborar en una llarga llista d'àlbums i tocar en incomptables festivals i sales d'arreu del món.  A més, la carrera de Big Mama ha estat molt relacionada amb el treball educatiu, oferint nombrosos concerts per iniciar nens i adults en l'univers del blues. També és periodista musical de la revista francesa Blues & Co des de 2008.

Una mostra de la internacionalització del seu art és la inclusió de la cançó “No Way Out” de Big Mama & Victor Uris en el recopilatori Blues Around The World, que va comptar amb artistes internacionals tals com Taj Mahal, Bonnie Raitt, Maria Muldaur, Eric Bibb o Habib Koitié. També és vocal de la Junta de la Societat de Blues de Barcelona i membre de la Junta Directiva de l'Associació Professional de Músics de Catalunya - Musicat. El 2013 celebrava 25 anys com a Big Mama i fou escollida membre de l’European Blues Union, alhora que realitzava una gira de concerts acompanyada pel Taller de Músics All Star.

Per celebrar el Jazzterrassman 2015, la Big Mama Montse ha preparat una nit molt especial en la qual ha convidat alguns dels músics que han col·laborat estretament amb ella durant la seva trajectòria, com el guitarrista Riqui Sabatés o el pianista August Tharrats, i alguns companys de luxe com el trompeta local Josep Maria Farràs.

Preus: Web 18 € - Anticipada i Taquilla 20 €

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
20,00€ (taquilla)
Entrades externes

Entrades Generals 10%Dte Web!

Socis Jazz Terrassa/Amics de les Arts 20%Dte:

Socis Tr3sc 15%Dte:

Subscriptors La Vanguardia 15%Dte: