Pasar al contenido principal
Bio
Barcelona 1955. Realitza estudis de solfeig i piano des dels 8 anys, interessant-se després per la guitarra. Estudia amb Arthur Bernstein, Zé Eduardo, Mario Lecaros..., i guitarra flamenca amb Alfonso Labrador. Assisteix a nombrosos seminaris, impartits per músics com Thad Jones, Chuck Israels, Ray Brown, Claudio Roditi, entre d'altres.
Imparteix classes de guitarra i combos a l'escola Taller de Músics de BCN, María Anglada i a l'Aula de Música Moderna i Jazz, així com un Master Classes a la universitat Pompeu Fabra, i a l'actualitat dirigeix combos a les escoles Blue Train, Escola de Bellaterra i Taller de Músics.
Als 17 anys comença la seva carrera artística tocant amb prestigiosos músics, Tete Montoliu, Jordi Sabatés, Zé Eduardo, Santi Arisa, Toti Soler, Salvador Niebla, Sean Levitt... Ha format part de l'Orquestra Mirasol, Esqueixada Sniff, Orquestra Mondragon, Barcelona Boulevard, Errol Woiski Band, així com a la Big Ensemble del Taller de Músics.
Actualment forma part de La Companyia da Música Imaginaria, la qual proposa un ensemblatge de cultures, a través de la fusió d'instruments. És component també de Zé Eduardo Unit i de la Big Band de Bellaterra, dirigida per Eladio Reinón, amb qui ha gravat el CD 'Dont Git Sassy'. Lidera les seves propies formacions, Riqui Sabatés Group i Riqui Sabatés y los Obstinados, amb els que acaba de gravar un CD 'Perdidos en el Blues'.
Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable

SAM'S BLUES BAND

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava (Cava Club)