Skip to main content
Concert
Susana Sheiman Quartet "Carmen McRae Legacy"
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Susana Sheiman
Veu
imatge artista/instrument
Xavier Algans
Piano
imatge artista/instrument
Pere Loewe
Contrabaix
imatge artista/instrument
Xavi Hinojosa
Bateria
Body

El concert previst a la plaça Rector Homs se celebrarà a la Nova Jazz Cava a causa de la previsió de pluja

L’afany de Susana Sheiman per redescobrir i reivindicar el llegat de figures femenines transcendentals en la història del jazz, no té límits. S’ha endinsat en les ànimes i els repertoris d’Areta Franklin, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Billie Holiday o Edith Piaf. I ara ho fa amb la cantant i pianista afroamericana Carmen McRae (Harlem, Nova York 1922- Califòrnia, 1994). 

McRae fou considerada la virtual successora de Billie Holiday. Va ser una de les més importants cantants de jazz i compositores del segle XX, a través de 60 àlbums registrats i una carrera que la va portar a Europa, Amèrica del Sud i el Japó. Susana Sheiman, en vol deixar constància. 

Susana Sheiman s'ha guanyat un espai únic en el jazz actual gràcies a una poderosa veu i personalitat escènica brillants. La vocalista madrilenya va debutar molt prematurament als escenaris. Al llarg de la seva trajectòria Shieman ha actuat acompanyada per grans jazzmen de la talla de Jesse Davis, Brad Leali, Nicholas Payton, Frank Wess, Alain Guiu, Jean-Pierre Derouard, Santiago de la Muela, David Pastor, Toni Solà, Pepe Sánchez, Esteve Pí, Juan Carlos Calderón, Dani Alonso o Ignasi Terraza.

facebook.com/susana.sheiman

Concert Gratuït!

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil