Data: 
Friday, 6 October, 2023 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)
Inauguració Temporada Estable 2023-2024!

Smack Dab Presenta Supertralla

Preu Web i Taquilla 15 € - Socis Gratuït!

Smack Dab inaugura la Temporada Estable 23-24. Pràcticament una dècada després de presentar-se a la Nova Jazz Cava, aquell projecte de final de carrera impulsat per Oriol Vallès i Joan Casares ha anat creixent en creativitat. La sala terrassenca els ha vist créixer com a músics i com a grup, testimoniant la seva evolució.

Sota el suggerent nom de “Supertralla”, Smack Dub és una descàrrega de sonoritats enèrgiques. Sempre cercant un so sofisticat i alhora potent, beuen de la tradició de la música afro-americana i honren el llegat de mestres com Art Blakey, una de les principals influències.

La discografia de la banda compren 4 àlbums: Oriol Vallès i Joan Casares presenten: Smack Dab feat. Jesse Davis (DiscMedi, 2015), Smack 7 Dab (Fresh Sound, 2016), Jamboree Live 09: Smack Dub (La Cúpula Music, 2018) i 555 (The Changes, 2020). Supertralla (The Changes) s’afegirà, a finals d’aquest mes, a la llista amb un recull que inclou part del repertori enregistrat en directe al Milano Jazz Club de Barcelona.

Oriol Vallès (trompeta), Joan Casares (bateria), Lluc Casares (saxo tenor), Joao Pedro Coelho (piano) i Pau Sala (contrabaix) asseguren una arrencada d’alt nivell creatiu.

thechangesmusic.com/smack-dab