Skip to main content
Concert
Judy Niemack & Kirk Lightsey Feat. Gideon Tazelaar
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Judy Niemack
Veu
imatge artista/instrument
Gideon Tazelaar
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Kirk Lightsey
Piano
imatge artista/instrument
Giuseppe Campisi
Contrabaix
imatge artista/instrument
Jo Krause
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 30 €

La veterania, l’emotivitat i el talent se citen novament a la ciutat. El Festival reuneix a tres figures intergeneracionals: la cantant Judy Niemack, el pianista Kirk Lightsey i el saxofonista Gideon Tazelaar, en una producció especial i irrepetible d'aquesta edició.

La relació entre la compositora californiana i el Club de Jazz egarenc, ve de lluny. Judy Niemack s’estrenava a Terrassa en format trio l’any 1998, durant la 17a edició del Festival, i uns anys més tard s’incorporava a la Big Band Jazz Terrassa en una tanda de 6 concerts a la Nova Jazz Cava i l'enregistrament del treball What's Goin'on? (Temps Record, 2005). Després de 24 anys, la seva entrega i precisió vocal quedaran novament constatades.

El pianista Kirk Lightsey també ha mantingut una intensa vinculació amb Terrassa. Les seves dues primeres actuacions amb Dexter Gordon Quartet tenien dates assenyalades: el 10è aniversari de l'antiga Jazz Cava i la 1a. edició del Festival, amb Johnny Griffin! El Centre Cultural Terrassa l’acollia per darrera vegada fa 15 anys durant el concert del Premi Jazz Terrasman a Tete Montoliu, a títol pòstum en el 10è aniversari de la seva mort. Amb 84 anys, el veterà músic de Detroit no deixa de sorprendre pel seu virtuosisme enèrgic i el seu toc be bop.

Ambdós compten amb la col.laboradció al saxo tenor Gideon Tazelaar. Format als Paisos Baixos, amb només 25 anys ja és una figura respectada i reconeguda internacionalment. Malgrat la seva curta edat ha compartit escenari i gravacions amb músics com Wynton Marsalis, Benjamin Herman, Jorge Rossy, Ruud Jacobs, Dick Oatts, Eric Alexander, John Engels, Ben van Gelder, Peter Beets, Rob van Kreeveld o Simon Rigter, entre d'altres. La secció rítmica ve referenciada amb dos noms propis de l'escena: el sicilià Giuseppe Campisi al contrabaix i el baterista alemany Jo Krause, tots dos residents a Catalunya.

judyniemack.com

 

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
30,00€ (taquilla)