Skip to main content
Concert
Carme Canela & Jurandir Santana
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Carme Canela
Veu
imatge artista/instrument
Jurandir Santana
Guitarra
Migra: Marta Garrett & Irene Reig Quintet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Marta Garrett
Veu
imatge artista/instrument
Irene Reig
Saxo alt
imatge artista/instrument
Roger Santacana
Piano
imatge artista/instrument
Giuseppe Campisi
Contrabaix
imatge artista/instrument
Andreu Pitarch
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 25 €

22h Carme Canela & Jurandir Santana "Celebrating La Fusa"

L'any 1970, en un petit club bohemi de Buenos Aires es va celebrar un concert mig improvisat que amb els anys es convertiria en història viva de la Música Popular Brasilera. Els protagonistes eren el poeta i cantant Vinicius de Moraes, la vocalista Maria Creuza i el guitarrista Toquinho, representats al disc "Vinicius de Moraes a La Fusa amb Maria Creuza i Toquinho" (Trova,1970).

A Celebrating La Fusa (FreshSound, 2021), Carme Canela i Jurandir Santana revisiten totes les cançons d'aquest llegendari àlbum del que se'n commemoren els 50 anys. Enfoquen el tribut amb una mirada renovada de l'obra preservant la mateixa naturalitat musical i tota l'emoció. El resultat és una delícia.

Carme Canela és una de les veus de referència de la bossanova. La seva veu suau i afinadíssima camina amb elegància i respecte per l'entorn sonor de les cançons. Des de fa una dècada establert a Barcelona, Jurandir Santana és un extraordinari ambaixador de la música brasilera. El seu orígen bahià ha permés al guitarrista brasiler introduir llenguatges propis i ritmes originals de la seva terra amb una enorme creativitat. El tàndem amb la Canela és exquisit.

carmecanela.com

 

23h Migra - Marta Garrett & Irene Reig Quintet 

Migra és el nou projecte a quintet de la Marta Garrett i la Irene Reig. Una aposta innovadora i focalitzada en la veu i el saxo com a instruments melòdics protagonistes.

La propostarepresenta un nou pas endavant en l'evolució artística d'aquestes dues creadores, que ja han coincidit en d'altres projectes, com The Bop Collective.

Irene Reig (Barcelona, 1993) és una de les compositores més inquietes del panorama actual. Membre del col·lectiu artístic TheChanges, els seus treballs Views (DiscMedi, 2017), IAPSIS(TheChanges, 2019) i Mira (TheChanges, 2021) l'acrediten com un dels valors més sòlids del moment.

Cantant i compositora, Marta Garret(Lisboa, 1994) és professora de cant al Taller de Músics i a l'Escola Superior d'Estudis Musicals (ESEM). Actualment, forma part diversos projectes entre Lisboa i Barcelona en què combina estils de jazz, Hip-Hop o folk brasiler.

martagarrett.com

irrjazz.wixsite.com/irenereig

 

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
25,00€ (taquilla)