Skip to main content
Concert
Keith Dunn Band
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Keith Dunn
Veu
Harmònica
Renaud Lesire's
Guitarra
Veu
Bart Mulders
Guitarra
Veu
Thomas Pultyn
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 25 €

Keith Dunn Band porta una dècada amb el “Groove Blues” per bandera i un repertori d’estils múltiples impulsats per un ritme trance blues hipnòtic i intens que el públic percep de forma emotiva. És un grup únic amb una instrumentació singular sense baix, amb harmònica i veu, dues guitarres i bateria.

Keith Dunn, nascut a Boston i resident als Països Baixos, és un líder carismàtic que va aprendre la seva professió mentre actuava als millors escenaris del món al costat dels mestres del blues, el jazz i el rock and roll. Això és evident en la seva actuació escènica i un estil fluid. Les seves línies d'harmònica són marcadament percussives i inventives, ballen amb la melodia de les cançons, i la seva és una veu típica dels “juke –joint” del Mississippí.

El sentiment i l'enfocament estilístic de la guitarra de Renaud Lesire, el seu to rodó, els acords alterats i el ritme potent, són essencials per al so general al grup. Proporciona contundència mentre teixeix una catifa suau de ritme que és la base de les cançons. Per la seva banda

Bart Mulders té un domini total dels diversos estils i proporciona la dosi necessària de Groove amb els sons de guitarra. Els seus solos són creatius i inspirats, i el seu ritme compacte.

Des de la bateria, Thomas Pultyn utilitza l’instrument per conduir la banda amb un ritme que connecta a la primera amb el públic, el fa moure i canalitza el so de la Keith Dunn Band directament a l’ànima.

www.keithdunn.com

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
25,00€ (taquilla)