Skip to main content
Concert
Albert Marquès Trio Feat. Marc Miralta
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Albert Marquès
Piano
imatge artista/instrument
Manel Fortià
Contrabaix
imatge artista/instrument
Marc Miralta
Bateria
Cajón
Body

Preu Web i Taquilla 15 € - Portes 21h - Concert 22h

Albert Marquès és un pianista, compositor i activista polític nascut a Granollers i resident a Brooklyn. Integrat a l'escena novaiorquesa després d'haver viscut a París, el seu és discurs musical allunyat dels estereotips del jazz llatí.

És a Nova York on finalment Marquès combina les seves majors influències: jazz contemporani amb un toc urbà únic i profundament percussiu, flamenc, música afrocubana i justícia social creant Freedom First. Ha enregistrat quatre àlbums com a líder del seu grup, i col·labora habitualment amb el mestre de ritme Ari Hoenig, el cantant i saxofonista espanyol de flamenc Antonio Lizana i altres músics americans i europeus. Destaca el seu estret vincle amb el pianista afrocubà Arturo O'Farrill.

Actualment Marquès és el director musical del Institut d'Educació Col·laborativa de Nova York, una escola pública progressiva de secundària al centre de Manhattan. Alhora està immers en la campanya a favor de l’alliberament del pres en règim d’aïllament des de fa 28 anys a la Penitenciaria de l’Estat d’Ohio, el poeta, escriptor i activista de Cleveland Keith LaMar. El febrer de 2022 sortirà publicat l’àlbum Freedom First, primer treball d’un artista en el corredor de la mor, enregistrat a Girona i Brooklyn entre 2020-2022.

www.albertmarques.com

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)