Skip to main content
Concert
Rai Ferrer 5
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Rai Ferrer
Contrabaix
imatge artista/instrument
Ruben Fernández
Veu
imatge artista/instrument
Gabriel Amargant
Saxo tenor
Saxo soprano
imatge artista/instrument
Andreu Zaragoza
Guitarra
imatge artista/instrument
Ramón Angel Rey
Bateria
Subtitol
Nou Cd! Marró sobre blau (Quadrant Records, 2018)
Body

 

El contrabaixista barceloní Rai Ferrer torna a publicar un Cd després d’un silenci d’alguns anys. Marró sobre blau és un disc en què, acompanyat de grans músics, Ferrer aboca temes propis i homenatja l’obra de José Agustín Goytisolo, Fernando Pessoa i Rafael Albertí. La poesia sembla la companya perfecta per aquest maridatge artístic, per això el resultat no defrauda. Els dotze temes són plens de frescor, lluentor i alegria. (Jazz Butlletí, 140, gener-abril 2018)

Nou projecte del contrabaixista Rai Ferrer en el que s’endinsa en la sempre delicada però a la vegada excitant tasca de musicar la poesia de Fernando Pessoa, José Agustín Goytisolo, Rafael Alberti i la poetessa gallega Pilar Pallarés, així com també ho fa amb textos propis que van de la temàtica social a la de caire més íntim.

Les aportacions compositives d’altres membres de la formació afegeixen llur visió artística mantenint la coherència musical buscada per aquesta formació.

Música emmarcada en el S.XXI més actual, amb influències que van des del Jazz en la seva accepció harmònica i rítmica més amplia i contemporània fins a grooves d’arrel més llatina.

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)