Skip to main content
Concert
Gabriel Amargant Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Gabriel Amargant
Clarinet
Saxos
imatge artista/instrument
Marko Lohikari
Contrabaix
imatge artista/instrument
Ramon Prats
Bateria
Subtitol
Nou Cd!
Body

 

Després de la bona rebuda de First Station (Fresh Sound, 2009) i And Now For Something Completely Different (Fresh Sound, 2015), el saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant visita un cop més la Nova Jazz Cava per presentar noves composicions originals recollides a Aire (Fresh Sound, 2018). El treball, aplega multitud d'influències musicals inspirades en vivències, lectures i viatges del músic.

Nascut l'any 1986 a Argentona, Amargant és un dels saxofonistes més prolífics i versàtils del panorama actual. La pluralitat de la seva formació i el domini de diferents instruments ha contribuit a la seva polivalència. Aquesta qualitat li ha donat l'oportunitat de col·laborar en projectes musicals de diferents àmbits i estils; des de col·laboracions amb orquestres simfòniques i big bands a una intensa activitat com a sideman en formacions de jazz, flamenc o pop, l’enregistrament de bandes sonores i, finalment, el lideratge dels seus propis projectes.

L'any 2009 va rebre el premi a “Músic de l’Any” que atorga l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) i ha estat guardonat amb el premi Enderrock a “Millor disc de jazz” de l’any 2015 segons la crítica pel seu segon treball.

Per a l'ocasió, vindrà acompanyat per una formació d'àmplia solvència amb Marko Lohikari al contrabaix i Ramon Prats a la bateria.

www.gabrielamargant.com

Entrada amb acreditació per a socis i socies de Jazz Terrassa, Amics de les Arts i Col.laboradors del Festival.

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil