Data: 
Wednesday, 27 July, 2016 - 22:00
Tipus Event: 
Estil: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)
"Veus amb Jazz" al terrat del MHC a Barcelona!

Jordi Rabascall Quintet

"Sinatra at the Apartment"

Concert al Terrat del Museu d'història de Catalunya a Barcelona!

Aquest ni és el Sinatra de les grans orquestres ni és el Sinatra de les llums de Las Vegas. És un Sinatra íntim, en petit format,  com si el poguéssim convidar a l'apartament on vivim i ensenyar‐li com hem viscut nosaltres la seva música.

El cantant barceloní Jordi Rabascall ret homenatge a Frank Sinatra, “La Veu” per excel·lència, en el 101 aniversari del seu naixement. Una tasca complexa que aquest intrèpid vocalista encara amb la valentia dels que es creixen amb els gran reptes. Per fer‐ho s'acompanya de nou del bateria Oriol Gonzàlez, junts van crear 12to12Quartet i el disc "Do the Duu Du", i en aquesta ocasió s'hi sumen el saxofonista canari Claudio Marrero, el pianista uruguaià Rodrigo G. Pahlen i el contrabaixista Manel Fortià.

El projecte “Sinatra at The Apartment” ha viatjat ja pels clubs de jazz més prestigiosos de casa nostra i ara arriba al terrat més jazzístic de Barcelona. 

 

Reserva d'entrades: Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia a l'adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15,30 a 17,30 h).

Preu 12 € - Socis Jazz Terrassa 9 €

www.mhcat.cat