Skip to main content
Bio

Cantant polifacètic que aterra al jazz després de més de 10 anys en la música electrònica i el pop amb el seu projecte Bearlin.

En el terreny jazzístic s'inicia en les jam sessions apadrinat per Valentí Grau (Jazz Terrassa) i Aurelio Santos (WTF Jamboree Jazz). Te la oportunitat de compartir projectes i escenaris amb Pere Ferré, Llibert Fortuny, Jordi Matas, Rodrigo G Pahlen, Ariel Vigo, Matthew Simon, etc.

Jordi Rabascall és cap de cartell al Pícnic Jazz del 33 Festival de Jazz de Terrassa 2014, amb el seu projecte "1994-2014 The Journey".

El 2015 presenta el seu primer treball en clau de jazz, Do the 'Duu Du' amb la formació Jordi Rabascall 12to12 Quartet, un disc de swing obert a d'altres sonoritats que te molt bona acollida a festivals catalans i andorrans.

El 2016 presenta, en motiu del 100 aniversari del naixement de Frank Sinatra, el seu personal homenatge a la 'veu' amb "Sinatra at the Apartment". Un projecte creat de la mà del saxofonista canari Claudio Marrero, que amb Rabascall firmen els arranjaments. El projecte viatja pels clubs de jazz més prestigiosos de casa nostra.

El 2017, fruit d'una residència amb el pianista i organista Albert Caire, neix "Scatcrooner", un duet d'electrojazz amb influències del hip-hop i l'electrònica jazz més cool alhora que comença a donar forma al power trio "WIMEN". Aquest projecte dona cabuda al jazz més experimental en contacte amb estils com el pop, el rock i la improvisació. El trio el formen el bateria Joao Vieira, el guitarra Olivier Jambois i en Rabascall a la veu i efectes.

Durant el 2018 te previst enregistrar el seu primer treball amb Scatcrooner 'Groovin' On The Ritz', un EP amb WIMEN i la preparació del nou disc de 12to12 Quartet.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 22/23

12 to 12 Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
41 Festival Jazz Terrassa

12 to 12 Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Parc del Bosquet de Matadepera
Color de fons