Data: 
Sábado, 22 Julio, 2023 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)
Sopar a la fresca amb l'Artesanna a partir de les 21h

S.A.P. "Jazz in Samba"

Jazz a la Fresca 2023 - Cicle d'Estiu al Pati!

 

Consulta aqui el menú del sopar a la fresca amb l'Artesanna a partir de les 21h

Preu Web i Taquilla 15 € - Socis 10.50 €

El repertori renovat de S.A.P. South American Project ret tribut al trompetista Claudio Roditi (Rio de Janeiro 1946 – Nova Jersey 2020), un artista que va integrar elements del hard bop amb ritmes brasilers i llatins. “Jazz in Samba” ofereix un concert dinàmic i suggerent amb un interessant mestissatge d'estils com el tango argentí, la milonga, la samba, la chacarera i la salsa, que viatgen en forma de jazz a través de cinc músics sud-americans de llarga trajectòria i bagatge musical a casa nostra.

Encapçalat pel trompetista argentí resident a Barcelona Guillermo Calliero (Santa Fe, 1973) la proposta S.A.P. fusiona la música sudamericana amb el jazz sota la dirección musical i els arranjaments del també argentí, Federico Mazzanti.

Posseïdor d’un so net, rodó i càlid Calliero és un dels trompetistes més respectats de l’escena jazzística sud-americana i europea, gràcies a una tècnica depurada i un fraseig bop que domina amb gran habilitat i un sentit del ritme intel·ligent.

La resta de la formació no es queden enrere. Gabriel Amargant al saxo tenor i clarinet, és un músic amb una intensa activitat en formacions de jazz, flamenc, pop i liderant els seus propis projectes, l’argentí Federico Mazzanti, un dels pianistes més sol·licitats en l’actualitat, el baixista Martín Laportilla i l’uruguaià Nicolás Correa a la batería completen una secció rítmica de primera divisió.

instagram.com/guillermocalliero