Pasar al contenido principal
Concert
Jaume Vilaseca Trio Tarkology
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Jaume Vilaseca
Piano
Veu
Teclats
Mini Moog
imatge artista/instrument
Dick Them
Veu
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Ramón Díaz
Bateria
Veu
Subtitol
"La música de Emerson, Lake & Palmer"
Body

 

Preu Web i Taquilla 12 €

Jaume Vilaseca Trio reconeix haver trobat un tresor conegut, però tampoc tant. Una música i un repertori massa lligats a un context, la música que explotava en el rock de principis dels 70, i que tot i això pot interpretar-se amb la naturalitat d’un trio de jazz experimentat i convertir-se en un repertori renovat que pot emocionar al fan enamorat d’aquestes gemes, com sorprendre al jove o aquell que desconeix aquest terreny.

Les composicions, en especial les d’Emerson, a qui va dedicat principalment aquest homenatge, brillen en el seu viratge més jazzístic amb bells passatges i espais sonors que son un regal per a la improvisació. En tot sense oblidar alguns experiments vibrants en forma de fuga, del protagonisme sorprenent de la percussió o algunes melodies eternes del poeta Lake.

El trio amb Jaume VilasecaDick Them i Ramón Díaz, recupera els sons emblemàtics d’ Emerson, Lake & Palmer com el piano, la veu, l’orgue Hammond o el Mini Moog, sense necessitat de viatjar ni a la nostàlgia ni al virtuosisme, sinó utilitzant la seva forma de intercomunicació, per aprofundir en la varietat de les atmosferes, salts rítmics i tot tipus de textures, colors i, fins i tot, moments icònics de la banda britànica. Peces trepidants com “Tarkus”, “Trilogy”, “Karn Evil9” o “From the beginning” flueixen en una nova direcció, suggerents, explosives, i a la vegada revestides de serenitat, bon gust i jazz avantguarda del segle XXI.

jaumevilaseca.com

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)