Pasar al contenido principal
Concert
Violintastik Swing Train
Artista i instruments
Joan Torrentó Vilarnau
Violí
imatge artista/instrument
Oriol López Calle
Piano
Johannes North
Contrabaix
imatge artista/instrument
Adrià Font
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 3 € - Socis Gratuït!

Violintastik Swing Train fa parada a la Jazz Cava amb una proposta animada i desenfadada de jazz i swing de tota la vida.
 
No és habitual veure en acció el violí a la Cava, un instrument polivalent i ple de recursos per fer vibrar també dins de l’àmbit del jazz; el so i la proposta de repertori ajudarà a fugir una mica del bebop i tirar cap a l’estil dels anys anteriors, ben plens de música i de temes icònics.
 
A Joan Torrentó (violí) i Oriol López-Calle (piano) els uneixen molts anys al sector de la comèdia musical amb l’espectacle Violintastik, i també una formació jazz i moderna que ara dóna forma a una proposta absolutament diferent.
Complementen la banda el contrabaixista Johannes North i el bateria Pablo Ruiz Serra, integrants, juntament amb en Joan, de Swing Engine, una banda de swing que va néixer amb la voluntat de fer música per a ballar i per a escoltar, posant èmfasi en la interacció amb el públic i en el so i el llenguatge del swing. 
 
Músics com el clarinetista Johnny Dodds, el bateria Chick Webb, el guitarrista Charlie Christian o el violinista Stuff Smith són grans influències en la música de Swing Engine, així com també Louis Armstrong i Billie Holiday. 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
3,00€ (taquilla)