Pasar al contenido principal
Concert
Immanuel Wilkins
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Immanuel Wilkins
Saxo alt
Micah Thomas
Piano
imatge artista/instrument
Tyrone Allen
Contrabaix
Kweku Sumbry
Bateria
Subtitol
Nou àlbum "The 7th Hand"
Body

 

Entrades Exhaurides!

Preu Web i Taquilla 30 €

L’escena efervescent de Nova York torna a brillar en un programa artístic que aposta per les noves veus planetàries del gènere. Compositor i saxofonista, Immanuel Wilkins és un dels puntals a descobrir de la present edició. Establert a Brooklyn i criat a Filadèlfia mostrarà per què se’l considera entre els millors des del seu aclamat debut Omega (Blue Note, 2020), nombrat “Millor Àlbum de Jazz de 2020” per The New York Times.

Amb només 24 anys la música de Wilkins transmet un so fascinant i està farçida d'empatia i convicció, entrellaçant melodia i èpica. El concert a Terrassa representa l'estrena en primícia del nou àlbum The 7th Hand (Blue Note Records, 2022) a l'Estat espanyol i s'emmarca en una gira europea que recorrerà Alemanya, França, Anglaterra, Itàlia, Espanya ­–Madrid i Donosti-, Suissa, Àustria, Bèlgica i els Països Baixos. Significa també el debut de Wilkins i el seu quartet al Festival.

El nou treball publicat a principis d'any està carregat de simbolisme. Es tracta d’una suite formada per 7 moviments representats per les 7 peces que el conformen. L'interpreta un quartet excepcional en un engranatge perfecte i col·lectiu.

Un concert insòlit i sorprenent.

www.immanuelwilkins.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
30,00€ (taquilla)