Presentació Menjazz 2021Carles Datzira

El Menjazz es converteix en un itinerari gastronòmic i artístic dels 40 anys de Festival

Aquesta tarda s'ha presentat la vuitena edició del Menjazz, la proposta gastronòmica emmarcada dins del Festival Jazz Terrassa. L'oferta culinària es converteix també en un circuit artístic pels 40 establiments participants on es podran contemplar els 40 cartells de la història del certamen.

L'acte, presentat per l'actor Oriol Carreras i retransmès per Instagram Live, ha comptat amb diverses connexions per alguns dels establiments participants en l'itinerari com el Sa Illa i el Safrà, i ha comptat amb les intervencions de Francesc Castellet i Xavier Gómez, com a representants del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, Ricard López, responsable d’Euro Nova i co-organitzador del Menjazz, Francec Mauri com a Padrí oficial de l'esdeveniment, Pep Forn, Regidor de Turisme i Projectes Audiovisuals de l'Ajuntament de Terrassa i Susanna Carmona, com a coordinadora del Festival. El músic Oriol López Calle hi ha posat el tastet musical amb les notes del piano de la Nova Jazz Cava.

Les jornades estan coorganitzades pel Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca i l'empresa distribuïdora de vins Euro Nova, i compten amb la col·laboració del Gremi de Xarcuters i Cansaladers de Terrassa i Comarca, així com diversos cellers de qualitat (Parxet, Raventós d’Alella, Portal del Montsant, entre d'altres).

Trobareu tota la informació al Instagram i Facebook de MenJazz i de Tastal.cat. El web de Tastal.cat s'hi indiquen tots els menús.

Del 27 de maig al 13 de juny, el 40 Festival Jazz Terrassa donarà forma a 29 concerts al llarg de 18 dies i a través de 14 espais diferents. Aquesta nova edició, aposta per la varietat estilística i per captar el pols a les tendències contemporànies, sense oblidar les presentacions discogràfiques, la presència internacional i el recolzament al jazz de factura catalana. El Festival mantindrà les mesures sanitàries vigents en tot moment.