Pasar al contenido principal
Concert
Seven Sides
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Carme Canela
Veu
Elisenda Julià
Veu
imatge artista/instrument
Sara Lilu
Veu
imatge artista/instrument
Victor Carrascosa
Trompeta
Flugelhorn
imatge artista/instrument
Joan Monné
Piano
imatge artista/instrument
Juan Pastor
Contrabaix
imatge artista/instrument
Enric Fuster
Bateria
Body

Entrada amb acreditació.

Estrena absoluta de projecte musical per inaugurar l'edició 40 del Festival Jazz Terrassa!
Sota la batuta d'Alfons Carrascosa, excel·lents músics de diverses generacions combinen amb elegància i bon gust veus, harmonies i improvisació. 

L'experimentat músic Alfons Carrascosa és el creador d'aquest espectacle inèdit. El compositor i saxofonista és conegut a l'escena catalana com a intèrpret de nombroses formacions i col•laborador de músics internacionals, especialment del també saxofonista alto Dick Oatts. Fou membre durant 10 anys de la Big Band Terrassa i fundador de la Big Acoustic Band, l'any 2007.

Carrascosa s'ha encarregat íntegrament de la composició i els arranjaments musicals constatant que els diversos estats anímics i emocionals dels humans es poden veure reflectits, d’una manera clara i brillant, en aquest meravellós art que és la música. Ha sabut conjuntar meticulosament les harmonies vocals tractant-les com un instrument més.  

Les veus intergeneracionals de Carme Canela, Elisenda Julià i Sara Lilu testimonien a la perfecció la bona salut de l'escena vocal femenina de l'actualitat. 
 

www.ensemblemusiccollection.es

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil