Pasar al contenido principal
Concert
La Vella Dixieland
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Pep Gol
Trompeta
imatge artista/instrument
Xavier Manau
Trombó
imatge artista/instrument
Benôit Poinsot
Saxo alt
imatge artista/instrument
Pau Casares
Clarinet
imatge artista/instrument
Gerard Nieto
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Josemi Moraleda
Contrabaix
imatge artista/instrument
Josep 'Pinyu' Martí
Bateria
Subtitol
"1917 Acústic"
Body

 

Preu Web i Taquilla 12 € - Aforament Limitat! Portes 19:30h - Concert 20h

La Vella Dixieland ha celebrat 40 anys de trajectòria!

Fundada l’any 1980 i activa des d’aleshores en multitud de projectes, col.laboradors, àlbums, concerts i gires arreu del planeta jazzístic mundial, “La Vella” és tot un símbol pels amants dels ritmes de Nova Orleans.

A Terrassa ha celebrat, ni més ni menys, que 70 actuacions a diferents escenaris presentant pràcticament tots els seus espectacles i, durant més d’una dècada, protagonitzant el clàssic concert de Cap d’Any.

Ara tenim la sort de poder tornar a escoltar el seu directe a la Nova Jazz Cava, amb el projecte “1917 Acústic” amb el que la històrica banda catalana torna als seus orígens, el jazz més tradicional,  amb un  repertori que inclou temes de les llegendàries orquestres de Jelly Roll Morton, Kid Ory, Sidney Bechet o Louis Armstrong, recreant la seva sonoritat original.  I és que l’any 1917 es va fer la primera gravació de l’historia del jazz, Tiger Rag,  tema interpretat per l’Original Dixieland Band. Aquest enregistrament és el referent més antic que podien trobar els que van començar a tocar aquesta música a finals del segle XX.

www.lavelladixieland.com

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)