Data: 
Domingo, 22 Septiembre, 2019 - 20:00
Tipus Event: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)

Maribel "La Canija" Presenta nou disc: "Recomponiendo"

Preu web: 13 € Taquilla : 15€

Anticipada Física 12 €: Rellotgeria Llena, C/Nord 124 Terrassa

MARIBEL LA CANIJA, LA QUE VA SER CANTANT DEL GRUP D’CALLAOS TORNA A LA SEVA CIUTAT NATAL A PRESENTAR EL SEU NOU ÀLBUM: RECOMPONIENDO

En aquesta ocasió arriba a Terrassa amb uns musics de luxe, de la categoria de Gaizka Baena (guitarra), Ruben García (piano), Bandolero (percussió), un espectacle creat especialment per aquesta ocasió.

MARIBEL LA CANIJA: nascuda a Terrassa on comença la seva carrera musical, cantant del grup D’Callaos amb el que viatja per tot el món, també a col.laborat amb artistes de la talla de Peret, Chambao, La Pegatina , Los Delinquentes, El Bicho, Muchachito, Amparanoia, entre molts altres.

GAIZKA BAENA: guitarrista, arranjador i compositor bilbaí, neix de la pura tradició flamenca i camina cap a terrenys absolutament contemporanis. Col.laborador de figures de la talla de Bebe, Enriquito, Raimundo Amador, Ara Malikian o Tomasito, entre molts altres.

RUBEN GARCÍA: reconegut pianista sobretot per acompanyar a la cantant Malú en les seves gires i ser el seu director musical, Ruben ha gravat tots els teclats del disc de Maribel "la Canija".

BANDOLERO: José Manuel “Bandolero” nascut a Madrid percussionista que ha treballat amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Joaquín Cortés, Enrique Morente, Chano Domínguez, Carles Benavent, Ketama, Jorge Pardo, entre molts altres.

"RECOMPONIENDO es un baile en medio de la noche, un cante en una juerga flamenca. Frescura y pureza." (La Canija)