Pasar al contenido principal
Concert
Bernard Allison Group
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Bernard Allison
Guitarra
Veu
Dylan Safer
Guitarra
George Moye
Baix elèctric
Mario Dawson
Bateria
Jose James
Saxo
Percussió
Subtitol
Presentació Nou Cd "Let It Go!"
Body

 

Web 25 € - Anticipada i Taquilla 28 €

La tradicional “Nit de Blues” arriba de la mà de Bernard Allison, fill del llegendari bluesman Luther Allison (1939-1997), que continua amb la tradició familiar de guitarristes de blues. A diferència del seu pare —que va actuar el seu quintet de blues a l'Epic Casino del Comerç fa exactament 30 anys—, Bernard Allison fa el debut al Festival amb un quartet de luxe: John McGhee a la guitarra elèctrica, George Moye al baix elèctric i Mario Dawson a la bateria.

Molt influenciat per la música del seu pare, hereta la seva devoció espiritual i una llibertat musical que ha experimentat al llarg de la seva carrera. Estimulat per músics com Koko Taylor, de qui en va ser el guitarrista principal, Johnny Winter o Stevie Ray Vaughan, disposa d'un estil que reflecteix una mescla única d'influènies tradicionals i modernes, amb interpretacions que viatgen del funk al rock.

L'energia i l'espontaneïtat que destila el músic de Chicago a l'escenari el converteixen en un autèntic showman capaç d'atrapar al públic des del primer minut.

Des de la publicació del seu primer treball en solitari, The next Generation (1990) ha viscut una prolífica trajectòria discogràfica. Let it Go (Ruf Records, 2018), enregistrat al bressol del blues, a Tennessee, representa la maduració i un nou punt d'inflexió, després de vint-i-cinc discs, i el confirma com a un dels millors representants del blues contemporani.

El seu concert a Terrassa forma part d'una extensa gira europea que s'inicia el 8 de març amb pràcticament una dotzena de concerts consecutius a Suïssa, França, Alemanya, Bèlgica, Noruega i també a ciutats espanyoles com Saragossa i Múrcia.

www.bernardallison.com

 

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
28,00€ (taquilla)