Data: 
Domingo, 10 Marzo, 2019 - 18:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
5,00€ (taquilla)

Big Band Flash

Trompeta
Trompeta
Trompeta
Trompeta
Flauta
Flauta
Trombón
Flauta
Clarinete
Clarinete
Clarinete
Clarinete
Trombón
Trombón
Trombón
Trombón
Saxo
Guitarra
Bajo eléctrico
Bateria
Percusión
Direcció

Jazz Jove Non Stop

Preu Únic Web i Taquilla 5 €

El Festival de Jazz Terrassa camina amb la vocació de ser un pont d'unió entre els estudiants de música de conservatoris municipals, escoles de música i els escenaris professionalitzats.

L'objectiu no és un altre que facilitar el salt a la interpretació musical dels combos en una sala de concerts i dins de la programació oficial d’un festival internacional.

Per aquesta edició, la 18ena. del recorregut d’aquesta singular marató infantil i juvenil, es presenten els alumnes de tres centres educatius que contribueixen a la pedrera dels futurs protagonistes de l’escena jazzística catalana. De Barcelona escoltarem a la Big Band Flash, l’orquestra de l’Escola La Concepció que de forma reglada i dins del seu pla d’estudis desenvolupa jazz orquestrat entre els seus alumnes d’entre 11 i 12 anys. Enguany s’estrena el COMBO 19 P.M de l’Escola de Música i Conservatori de Sabadell amb sel·lecció de temes representatius de la història de la música de jazz, des del més clàssic fins a les fusions més contemporànies, interpretats pels seus alumnes d’entre 14 i 20 anys d’edat. I els anfitrions de la sessió, els alumnes del combo COMBO’ZZ del Conservatori Municipal de Música de Terrassa.