Pasar al contenido principal
Concert
Carolina Alabau & Marc Martín Duo
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Carolina Alabau
Veu
imatge artista/instrument
Marc Martin
Piano
Body

Web 10 € - Anticipada i Taquilla 12 €

Envoltada sempre de música, filla de músics clàssics i estudiant de cant, jazz i improvisació al Conservatori del Liceu, Carolina Alabau cerca expressar un munt de vivències a través del llenguatge de la música moderna i ha trobat els companys de viatge ideals per aconseguir-ho.

El duet amb el pianista barceloní Marc Martín va néixer l'estiu del 2018 al curs de jazz de Begues, Catalunya.  A partir de l'experiència de tocar junts, van trobar una connexió musical especial i van començar a tocar repertori sense cap judici de gènere musical que els uneix. 

Presenten a Terrassa aquest nou projecte com Carolina Alabau & Marc Martín,un duet fresc i innovador, on totes les idees musicals són benvingudes. Encara que poden tocar cançons de diferents estils, la improvisació i el so jazzístic preval.  El que fa especial al duet són les diferents textures de so que poden arribar a crear amb tan sols els dos instruments, la veu i el piano, sense cap altre al·licient.  La intenció musical, el sentiment i la transmissió d'emocions és el seu objectiu principal, fent que els qui els escolta pugui viure un viatge emocional complet.

www.facebook.com/CarolinaAlabauMusic

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)