Data: 
Viernes, 14 Diciembre, 2018 - 21:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
28,00€ (taquilla)
Col·laboradors: 

7è Formatjazz amb Carme Canela & Joan Monné

Carme Canela i Joan Monné comparteixen projectes des de fa molts anys. Les seves carreres en el món del jazz han transcorregut paral·lelament des de la participació de Canela com a artista convidada en el primer disc del Joan Monné Trio, "Son Song", l'any 1995. El pas posterior seria la formació del quartet amb el qual van gravar "Introducing Carme Canela & Trio", "Iris" i "Granito de sal". 

Al llarg d'aquests anys, els concerts amb el quartet s'han vist alternats amb actuacions en format més íntim, a piano i veu. Per tant, només era qüestió de temps que els dos artistes apostessin per gravar un disc a duet. I per fer-ho han decidit treballar un repertori assentat en un dels terrenys on se senten més còmodes i on expressen millor la seva sensibilitat: les balades.

Així doncs, en el seu primer projecte en aquesta formació, Carme Canela i Joan Monné ens presenten un grapat de standards del songbook americà, amb clàssics de George Gershwin o Cole Porter, però també amb composicions de Thelonious Monk o Duke Ellington.

www.canelamonneduet.webs.com

A les 21h Sopar + 22.30h Concert 26 € Web - 28 € Anticipada i Taquilla

A les 22.30h nomès concert 10 € Web - 12 € Anticipada i Taquilla