Pasar al contenido principal
Concert
Amaro Freitas Trio Feat. Raynald Colom
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Amaro Freitas
Piano
imatge artista/instrument
Jean Elton
Contrabaix
imatge artista/instrument
Hugo Medeiros
Bateria
imatge artista/instrument
Raynald Colom
Trompeta
Body

Amaro Freitas, considerat un dels renovadors de la música instrumental brasilera, s’ha envoltat pel baixista Jean Elton i el bateria Hugo Medeiros en el seu darrer treball, Sangue Negro.  En aquest concert s’unirà la trompeta de Raynald Colom, segell d’avantguarda i, alhora, tradició del jazz més pur.

Jazz pernambucà. Aquestes dues paraules serveixen com a introducció a la música d’Amaro Freitas. Pernambuco, al nord-est del Brasil, és un estat ric, tropical, exuberant, amb una immensa varietat de ritmes musicals que es desborden de manera natural i orgànica en els temes del pianista de Recife. Chick Corea va ser l’espurna que va encendre la metxa del jazz en un jove Amaro Freitas, qui va començar a experimentar i descobrir mestres com Thelonious Monk, Hermeto Pascoal i Egberto Gismonti.

En els últims quatre anys, Freitas comparteix trajecte amb el contrabaixista Jean Elton i el bateria Hugo Medeiros, còmplices en les trames rítmiques, harmòniques i melòdiques. Des del llançament del seu disc d’estrena, Sangue Negro (2016), Amaro Freitas Trio no ha parat de rodar per Brasil. Aquesta tardor el festival Connexions i la Nova Jazz Cava seran els primers escenaris a Catalunya on presentaran el seu projecte i ho faran amb un convidat de luxe, Raynald Colom. Aquesta connexió amb el multipremiat trompetista, compositor i productor francocatalà és una garantia absoluta de la fusió d’avantguarda i tradició, fet que sempre va permetre al jazz escapar dels ambient erudits i caure al jazz de carrer.

Web 15 € - Anticipada i Taquilla 18 €

www.facebook.com/AmaroFreitaspiano

www.raynaldcolom.net

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
18,00€ (taquilla)