Pasar al contenido principal
Concert
Amadeu Casas Quartet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Amadeu Casas
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Gabriel Mastronardi
Piano
Teclats
imatge artista/instrument
Fede Salgado
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Salvador Toscano
Bateria
Body

La visita d’Amadeu Casas a la Nova Jazz Cava sempre és una bona noticia pels aficionats i de nou es preveu memorable amb el concert del seu quartet estable. A través de la seva veu i les cordes de la seva guitarra ha transcorregut bona part de la historia del blues a casa nostra amb bandes com Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company i Tandoori Lenoir. També conjuntament amb Big Mama, August Tharrats, Dani Nel.lo, Txell Sust i Myriam Swanson, artistes amb els quals treballa habitualment.

Hem tingut  el plaer de comptar amb ell a diversos escenaris terrassencs, les darreres ocasions el 2017 en el marc del Festival de Jazz on presentava el seu projecte i àlbum The King is Gone, en homenatge al rei B.B. King, o acompanyant a Big Mama Montse en el concert de lliurament del guardó Jazzterrasman a la blueswoman celebrat el 2016 a la Nova Jazz Cava.

El seu estil, fruit de la seva dedicació apassionada a l'estudi dels arrels del blues, és una barreja de Texas, Louisiana, Chicago i Kansas. Guitarrista versàtil que pot executar en els seus concerts tant blues rural (acústic) com blues urbà (elèctric), sentint-se còmode en els dos registres. Quan toca acústic, les seves referències més clares són Robert Johnson, Big Bill Broonzy i Lightnin' Hopkins, i en elèctric, T. Bone Walker i Freddie King.

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)