Pasar al contenido principal
Concert
Big Mama Montse & 30's Band
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Big Mama
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Sister Marion
Piano
imatge artista/instrument
Balta Bordoy
Guitarra
imatge artista/instrument
Matias Miguez
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Xavi Hinojosa
Bateria
Body

Tres dècades de blues!

Big Mama Montse compleix 30 anys cantant blues i per celebrar-ho ens proposa una gira festiva, envoltada de bons amics per dur als escenaris tota l'alegria d'aquesta música des de la perspectiva artística que l'experiència li atorga. Cada concert és una ocasió especial per gaudir de forma diferent del repertori, interpretat per una formació musical composta per guitarra solista, piano, baix, bateria, i la pròpia Big Mama Montse a la veu i a la guitarra rítmica.

Després de 30 anys d'actuacions que han inclòs la seva participació en Festivals de Jazz i de Blues de gran prestigi, Big Mama Montse es troba en un moment òptim de la seva carrera artística, que commemorarà amb un nou disc enregistrat en directe amb músics convidats.

Hereva de les grans dames del blues, Big Mama Montse forma part de la memòria col.lectiva de l'aficionat al blues de la nostra escena. Guardonada amb el Premi Jazzterrasman del Festival de Jazz Terrassa i reconeguda amb d’altres distincions per una carrera de tres dècades, un gegantí treball divulgatiu i més de vint discos publicats, els seus concerts son sempre una ocasió imperdible.

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €

www.bigmamamontse.com

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)
Col·laboradors