Data: 
Domingo, 20 Mayo, 2018 - 20:00
Preu: 
13,00€ (taquilla)
Organitzadors: 

Núria Graham

Terrassa Música Moderna!

 

Talent precoç de l’escena catalana i una de les perles més brillants de la cantera de Vic, Núria Graham va començar a cridar l’atenció amb la maqueta ‘First Tracks’ (Halley Records, 2013), i després amb el disc ‘Bird Eyes’ (El Segell, 2015), un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra. Un any més tard, la cantant i compositora catalana va reaparèixer amb ‘In The Cave’ (El Segell, 2016), un EP que apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com PJ Harvey. Enguany estrenarà ‘Does It Ring a Bell?’ (El Segell, 2017) el seu treball més personal, amb què tornarà a escena l’essència de Graham de sempre. En directe l’acompanyen Jordi Casadesús, Aleix Bou i Artur Tort.

www.nuriagraham.com

www.facebook.com/TerrassaMusicaModerna

www.facebook.com/events

Anticipada Ticketea 10 € - Taquilla 13 €

 

"AUDICIÓ EN FEMENÍ". XERRADA-VERMUT AMB NÚRIA GRAHAM

Diumenge 20 de maig

12h – PATI DE VESC - pati típic català al centre de Terrassa (Sant Gaietà, 76 Terrassa)

Unes hores abans del concert de la Núria Graham a la Nova Jazz Cava (20h), l’artista vigatana oferirà una audició d'algunes de les cançons fetes per dones que més l’han influït.

En un entorn idíl·lic i amb l'opció de prendre un vermut a càrrec de "Porta Platets by l'Alegria del Teatre" escoltarem i comentarem amb la Núria Graham algunes de les cançons fetes per dones que més l'inspiren.

L’audició serà comentada per la pròpia cantant, en un ambient distès i proper.

L’acte és gratuït i l’aforament és limitat.

Activitat complementària al concert de TMM - Núria Graham a la Nova Jazz Cava (20h).

www.casadelamusica.cat/audicio-en-femeni-xerrada-vermut-amb-nuria-graham