Pasar al contenido principal
Concert
RODRIGO G. PAHLEN GROUP
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Rodrigo G. Pahlen
piano
Teclats
imatge artista/instrument
Nicolas Correa
Bateria
imatge artista/instrument
Matias Miguez
baix elèctric
Saxo tenor
Gonzalo Levin
Saxo tenor
Subtitol
AMIT CHATTERJEE TRIBUTE
Body

El debut a Terrassa del reconegut músic indi Amit Chatterjee quedarà obligatòriament posposat. Raons alienes a l’artista i l’organització han ocasionat una situació que els aficionats lamentem profundament. La companyia aèria Vueling no ha permès l’embarcament a l’aeroport de Praga de la guitarra del Sr. Chatterjee, fet que ha impossibilitat la seva presència a la Nova Jazz Cava.<BR><BR>

La seva música però serà present en el concert d’aquesta nit on els músics integrants del projecte retran tribut a un dels seus mestres. El pianista uruguaià Rodrigo G. Pahlen oferirà a quartet un repertori de World Jazz com estava previst.
<BR><BR>

<B>Rodrigo G Pahlen</B> és un jove compositor i pianista resident a Barcelona.
Als seus 26 anys estrena i enregistra amb orquestra filharmònica amb el recentment premi Grammy Raúl Jaurena i el seu concert per a piano, bandoneó i orquestra titulat ‘Conversaciones con Shopenhauer’. Amb diversos treballs editats, G. Pahlen ha treballat a escenaris d’arreu al costat d’artistes com Mino Cinelu, Nana Vasconcelos, Badal Roy, Armand Sabal-Lecco, Hadrien Feraud, Gregoire Maret, Antonio Serrano o Paquito de Rivera entre d’altres.

Imatges
Data