Pasar al contenido principal
Concert
JIM ROTONDI QUARTET
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Jim Rotondi
trompeta
imatge artista/instrument
Fabio Miano
piano
imatge artista/instrument
Pere Loewe
Contrabaix
imatge artista/instrument
Anton Jarl
Bateria
Body
Un plaer poder presentar-vos un dels trompetistes més sol·licitats de l’escena jazzística internacional. Resident actualment a la capital mundial del gènere, Jim Rotondi manté a Nova York una intensa activitat musical amb concerts, múltiples enregistraments, composicions i classes magistrals. De fet la seva activitat docent l’ha portat a l’Emory University d’Atlanta, el Jamey Aebersold Summer Jazz Camp i a la facultat de Stanford Jazz Workshop de Califòrnia, així com a la State University of New York.
La seva qualitat li ha proporcionat nombroses gires internacionals com a líder del seu propi grup, així com a membre de la Carnegie Hall Jazz Band, l’orquestra de Toshiko Akiyoshi o la formació One For All, amb Eric Alexander i Steve Davis.
Rotondi inicià la seva trajectòria professional al costat de la Ray Charles Orchestra, amb la qual va realitzar nombrosos tours i enregistraments. Durant sis anys va col·laborar amb la Lionel Hampton Orchestra i va formar part del quintet de Charles Earland.
Entre els seus nombrosos treballs discogràfics, destaca el seu cinquè àlbum com a líder, 'Destination Up', pel segell Sharp Nine Records, que segueix l’èxit iniciat pels quatre anteriors treballs per Criss Cross.
Destacables són també les seves col·laboracions amb l’octet de George Coleman i el sextet de Ray Appleton, gràcies a les quals ha treballat amb Harold Mabern, Slide Hampton, Charles McPherson i John Hicks.
Data
Estil