Pasar al contenido principal
Concert
TALLER DE LINDY HOP
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Lluís de BalliBall
Professor
Subtitol
Informació i inscripcions: 937862709 / jazzcava@ilimit.es
Body
L'objectiu d'aquest taller té dues vessants.Per una banda, gaudir del ball de l'era daurada de les 'big bands' que es balla amb tota aquella música que tingui swing.Per l'altra, descobrir tot allò que pot tenir de jazzístic el ball en parella: el pols vital del ritme, l'aventura d'improvisar a partir d'uns esquemes bàsics, la complicitat creativa amb el ballador que balla amb tu i amb el músic que toca mentre balles.
Tot això, tots els dimecres de novembre i per tan sols 30 €. No cal que portis parella.

Lindy hop: Ballant jazz en parella.
Des de mitjans dels anys 20 fins acabada la 2a guerra mundial, les sales de ball floriren a les ciutats d'Estats Units. La música de moda era el jazz (que després s’anomenaria jazz clàssic, swing o música de big band) i la gent hi anava a escoltar la música, a fer vida social i sobretot a ballar. Als balladors més espectaculars els anomenaven jitterbugs o lindy hoppers.
En el seu ball s'hi combinaven les bases angleses de ball en parella estil foxtrot, amb el ritme i el moviment de cos i peus, d'arrels africanes, i finalment la gran dosi de creativitat i bogeria que caracteritzà l'Amèrica d'aquella època.

Data
Estil