Pasar al contenido principal
Bio
Comença a estudiar música al Conservatori de Menorca, realitzant assignatures de guitarra i solfeig al mateix temps, i de manera autodidacta s'introdueix en el món del Jazz, estudiant amb profunditat els clàssics com Charlie Parker, Cannonball o Wes Montgomery.
Al 1988 es trasllada a Barcelona on reb classes de Jordi Bonell, Luis Vidal i Lluís Vergés, a més de participar en combos del Taller de Músics de Barcelona. Durant aquest periode es desplaça amb freqüència a Menorca per treballar amb músics com Terry Cox, Ronnie Hugues, Deborah Carter, Alan Peig (baterista de Deep Purple), Xavi Garriga, etc.
Al 1993 participa en la Mostra de Jazz per a Joves Intèrprets amb el grup Txell Sust Jazz Gallery. Amb aquesta formació treballa per tots els clubs de Catalunya, i durant aquell mateix any és sol.licitat per col.laborar en diverses formacions de Jazz de Barcelona, sense abandonar les actuacions amb el seu propi trio.
L'any 1994 va ser guanyador de la II Mostra de Jazz per a Joves Intèrprets amb el premi a la millor composició original 'Colores'. El quartet és seleccionat per participar en el Festival Internacional de Jazz de Getxo, com a únic grup d'Espanya. El grup és escollit per l'Injuve, representant a Catalunya, en el Festival de Jazz d'Eivissa, i participant en el circuit de concerts d'Oviedo, Valladolid i Pamplona. Realitza altres concerts a Bilbao, Valencia, Huesca, Andorra, Tarragona, Lleida, Girona, així com a clubs de Barcelona i rodalies: Jamboree, Harlem, Pipa Club, Jandan, El Dorado, Nova Jazz Cava (Terrassa), Mercat de Música Viva de Vic, Ateneu de Sant Boi de Llobregat, etc.
Ha enregistrat diversos discs: 'Full Circle', 'Insomnio', 'Homenaje a Gershwin', etc.

Setembre 2000

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable
Promoció
Presentació Cd 'Fabou' (Freshsound, 2001)

GORKA BENÍTEZ TRIO

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava