Pasar al contenido principal
Bio
Chris Kase és un trompetista de jazz nascut al 1964 a New Jersey (EEUU), que resideix actualment a Madrid, on treballa com a professor de trompeta a La Escuela de Música Creativa. Anteriorment va viure a la ciutat de Nova York on va tocar, extensivament, una gran varietat d'estils. Chris va ser membre del professorat de Jazz i Música Contemporània en el New School de Nova York, així com de l'Extension Division en el Mannes College of Music on va ensenyar des de 1994 fins 1997, trompeta de jazz, teoría, interpretació i conjunt. Des de 1998 és membre del professorat de Estudio Escola de Música a Santiago de Compostela, on dona classes de trompeta i improvització.

Kase és llicenciat en música pel prestigiós Berklee College of Music de Boston i té un Master de Música per l'Universitat de Massachusetts en Lowell. També ha estudiat en el Banff Centre for the Arts a Alberta, Canadà. Ha estudiat trompeta amb Randy Brecker, Jack Walrath i Mike Metheny.

Ha interpretat o gravat amb: Bob Mintzer, Adam Nussbaum, Chick Corea, Steve Coleman, Kenny Wheeler, Christoph Schweizer, The Mingus Big Band, The Bird of Paradise Orchestra, Jorge Pardo, Pedro Iturralde, Don Braden, Dexterity i Bobby Martínez, entre d'altres.

Chris va quedar al 1997 semifinalista en el Concurs Internacional de Trompetistes de Jazz de Thelonius Monk, cel.lebrat a Washington (EEUU).

'Starting Now', és el debut discogràfic de Kase, editat per Mons Records. L'últim disc de Chris Quartet, titulat 'Te espero aquí', està editat per Satchmo Jazz i ha sortit al setembre de 1999.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable
Promoció
OBRE AMB NOSALTRES LA NOVA TEMPORADA 2001-2002

The Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Àmbit
Temporada Estable
Promoció
Amb la col.laboració de l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya

Chris Kase Quartet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava