Pasar al contenido principal
Concert
Sylvia Howard & Toni Solà Quartet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Sylvia Howard
Veu
imatge artista/instrument
Toni Solà
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Gerard Nieto
Piano
imatge artista/instrument
Gary Fimister
Contrabaix
imatge artista/instrument
Xavi Hinojosa
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 18 € - Socis 13€

De veu captivadora i amb influències que abarquen a Carmen McRae, Sarah Vaughan o Shirley Horn, la vocalista Sylvia Howard posseeix un estil propi amb un timbre vocal personalíssim.

Després del seu debut discogràfic, Now or Never (Black & Blue, 2012), encadena un àlbum amb el seu quartet i un treball de tribut a Duke Ellington. La darrera participació ha estat al doble àlbum de la Laurent Mignard Duke Orchestra. Howard és una de les vuit artistes convidades per encarnar amb talent i generositat de les múltiples facetes de l'elegància ellingtoniana.

Nascuda a Indianapolis, Indiana (EUA) i criada a Los Angeles, Califòrnia, des de ben jove es va posicionar com a una cantant amb un talent innat. La seva llarga estada a Singapur li va permetre actuar per diversos països del sud-est asiàtic. Actualment, està establerta a París.

La vocalista s’acompanya del quartet de Toni Solà. El barceloní és un dels saxofonistes tenors més versàtils i destacats del panorama jazzístic del nostre país. Amb una dilatada trajectòria que inclou 7 treballs com a líder i infinitat de col·laboracions al servei d’artistes nacionals i internacionals.

sylviahoward.fr

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
18,00€ (taquilla)